Black Brush Algae? Can anyone help? Please - Page 2 - The Planted Tank Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 16 (permalink) Old 07-30-2013, 01:02 PM
Planted Tank Enthusiast
 
pantherspawn's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Wildomar, Ca.
Posts: 587
Have had it multiple times..went blackout for a few days, dosed with Excel via syringe.. Went away, came back a month later repeat steps, same results.. . Started treating with seachem potassium on top of normal root tabs, got Amano shrimp. Haven't seen it back in over a year. Don't use co2 of any form. Dual filter with lots of flow. Over 2 wpg. Also used actinic lights from time to time for night viewing. Have since stopped.

55 gal heavy planted low tech south American tank
38 gal bow front live bearer tank
20 gal Marineland led brackish puffer tank
14 gal cf newly planted
10 gal Marineland led low tech low light
10 gal Marineland led qt tank
6 gal snail breeder
5 gal fluval chi dust collector
3 gal beta tank
pantherspawn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
algae, black brush algae, get rid of algae, help!

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome