is this algae? or typical driftwood slime? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-12-2012, 09:00 PM Thread Starter
Planted Tank Obsessed
 
jbig's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: New Jersey
Posts: 352
is this algae? or typical driftwood slime?

i've never put real driftwood in my tanks until recently and one of the pieces is pretty nasty...i've seen pictures of driftwood with that slime/fungus that goes away in a couple weeks but this stuff is pretty gross.

can anyone tell me if this is the typical stuff that shows up on new driftwood? or is it something is should take care of?

sorry the picture is not rotated.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20120912_102015.jpg
Views:	33
Size:	104.0 KB
ID:	53740  


Last edited by jbig; 09-12-2012 at 09:00 PM. Reason: picture
jbig is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-13-2012, 02:11 AM
Wannabe Guru
 
radioman's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 1,383
Just looks like the fungus that grows on it.
radioman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome