12 gallon (50 litre) planted tank - Page 2 - The Planted Tank Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 17 (permalink) Old 04-20-2013, 08:44 AM Thread Starter
Planted Member
harilp's Avatar
Join Date: Feb 2013
Location: india
Posts: 238

Filter - Bio sponge filter
Light - 20 Watts Cfl 6500K
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN4477.jpg
Views:	40
Size:	80.8 KB
ID:	129337  

Click image for larger version

Name:	DSCN4478.jpg
Views:	40
Size:	80.2 KB
ID:	129345  

Click image for larger version

Name:	DSCN4480.jpg
Views:	39
Size:	29.5 KB
ID:	129353  

Click image for larger version

Name:	DSCN4481.jpg
Views:	39
Size:	69.5 KB
ID:	129361  

harilp is offline  
Sponsored Links
post #17 of 17 (permalink) Old 04-23-2013, 12:55 AM
Planted Tank Enthusiast
Vermino's Avatar
Join Date: Jun 2012
Location: Las Vegas
Posts: 574
yeah i learned first hand having two types of substrate (i used power sand + aqua soil) just because you made it layered, they will sure enough mix
Vermino is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome