Second Planted Ebi - The Planted Tank Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 08-19-2012, 05:03 AM Thread Starter
Algae Grower
 
Join Date: Jun 2011
Location: DE
Posts: 87
Second Planted Ebi

Substrate: Up Aqua Shrimp Soil
Lighting: Finnex Fuge Ray LED
Filtration: Tom Mini Canister
No Co2 or ferts
Fauna: Cherry Shrimp

Have had it up and running for about a month. So far things are growing very well. Slow and steady. Eventually I hope to have a dense carpet of S.Repens and have the stem plants growing up and out of the water.

Click image for larger version

Name:	IMG_0745.jpg
Views:	74
Size:	68.3 KB
ID:	52612

Click image for larger version

Name:	IMG_0747.jpg
Views:	59
Size:	78.5 KB
ID:	52613
Digs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 08-25-2012, 06:33 PM
Planted Tank Guru
 
Join Date: May 2009
Location: MICHIGAN
Posts: 3,363
Nice looking tank I'm surprised no one has commented on this tank. I would suggest putting a background up. I use black plastic for mine and makes all the plants and fish stand out more.
GMYukonon24s is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 08-27-2012, 02:30 PM
Planted Tank Enthusiast
 
moosenart's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Castle Rock, Colorado
Posts: 785
+1 on black background

DBP Club

I ride motorcycles.
moosenart is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 08-27-2012, 06:13 PM
Algae Grower
 
Join Date: Apr 2012
Location: Sterling Heights, Michigan
Posts: 57
Tank looks nice!

Substrate looks a little thin in the front right maybe? Also the black background would look pretty nice though would looks best in conjunction with a table refinish

I like the diversity of plants you have going on here.
ajmckay is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 08-28-2012, 01:35 AM
Prodigious Plant Pundit
 
Geniusdudekiran's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Columbia, SC
Posts: 5,371
Great start, looks nice.

"Simplicity is the ultimate sophistication." -- Steve Jobs
Geniusdudekiran is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 08-28-2012, 02:24 AM
Planted Tank Enthusiast
 
Stinkmonky's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Richmond, Virginia
Posts: 518
Link me to your filter? Do you like it?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Stinkmonky is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 08-28-2012, 02:34 PM Thread Starter
Algae Grower
 
Join Date: Jun 2011
Location: DE
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by Stinkmonky View Post
Link me to your filter? Do you like it?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Its a Toms Rapid Mini Canister. I have one on each of my ebis and love them. Perfect amount of flow and completely silent. The only thing is your not supposed to put them below tank level so they might not be a good choice if you want your filter under the tank in a stand or something.



Thanks for the comments! The plants appear more washed out in the pictures then they do in real life. Everything is growing in slowly but surely with no algae!
Digs is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome