Disappearing Fry? - Page 2 - The Planted Tank Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 17 (permalink) Old 11-14-2010, 02:59 AM
Planted Tank Guru
roadmaster's Avatar
Join Date: Nov 2009
Location: Missouri united states
Posts: 3,418
Assuming that the cartridge borrowed had been in a cycled tank holding fish for at least two weeks, then it would easily support the numbers of fish you presently have.
roadmaster is online now  
Sponsored Links
post #17 of 17 (permalink) Old 11-14-2010, 01:12 PM Thread Starter
Algae Grower
tetrabettaguy97's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: Fair Lawn, New Jersey
Posts: 145
Okay thanks guys. I still haven't found the "dead" fry but my parameters are back to normal thanks to me switching the cartridge.
tetrabettaguy97 is offline  

dead, fry, guppies, nano tank

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome