White millet seed as substrate? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-08-2013, 05:08 AM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
Ashnic05's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Portland, OR
Posts: 510
Arrow White millet seed as substrate?

Hello! I have a Blue Tongue Skink and was wondering if anyone had experience with white millet seed as a substrate? I've heard of others using it for uros.

http://www.petstore.com/media/catalo...arts_-99_1.jpg

Any help/suggestions appreciated. Thanks!

“Alive without breath,
As cold as death;
Never thirsty, ever drinking,
All in mail never clinking.”
― J.R.R. Tolkien

FINNEX CLUB MEMBER!
Ashnic05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-15-2013, 02:00 AM
C2C
Wannabe Guru
 
C2C's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: California
Posts: 1,135
why not use dried coco fiber?

Filstar Pimp #154
XP2
XP3
C2C is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome