Opae Ula - Edge 6 - The Planted Tank Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-15-2014, 03:01 AM Thread Starter
Planted Member
Join Date: Apr 2013
Location: United States
Posts: 277
Opae Ula - Edge 6

Started this bad boy about 2 months ago.

Tank: Fluval Edge 6
Equipment: All stock
Substrate: Inert Tahitian Black Moon Sand
Rocks: Black Lava
Salinity: 1.014-1.015
Water Parameters - don't check, don't care lol
Water change - None
Temp: Room temp - no heater
Feeding: once per week - Jake's calcium sticks
Fauna: Opae Ula (~40)

This is what it looked like when I started 2 months ago - The Edge is really a great tank for salt/brackish since it's so enclosed, it doesn't evaporate much, so no swing in salinity.

2 weeks ago, I noticed the AC20 flow was too strong even on the lowest setting and it was blowing them everywhere. So I added more Lava rocks to break up the current and to add more hiding space.

Than 2 weeks later...BAM!!! Preggo female. Super red too!
samwoo2go is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome