The Bridge (200L) - The Planted Tank Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-19-2013, 09:18 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
The Bridge (200L)

Well, here is my first tank.

Hope I'm doing good, but please take into account I'm a complete newbie:







The tank is 200 litres, like 50 gallons I think.

It has co2 with atomizer, a t5 fixture 4x39W, and an eheim 3e 350 (1500 litres per hour)

The tank has been up for a week now, the water is smokier, is it normal to be like that a week after?

Also I have some algae, but I guess it's normal during cycling.

I planted some glosso, but it's growing up instead of sides:


Tomorrow I'm receiving some new plants, will make a few changes and post some pictures.

Greetings from Spain.

Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
Ardeban Ardeban is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-19-2013, 10:34 PM
Planted Tank Obsessed
 
Join Date: May 2013
Location: Eugene, Oregon
Posts: 304
Looks nice! You may be experiencing a bacterial bloom do to the cycling process. It should go away with time but if it doesn't you may want to try some Purigen or other water scrubbing material in your filter.
Tzac is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-26-2013, 09:35 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Did some rearrangement last weekend:



Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk
Ardeban Ardeban is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome