K's High tech 55 gallon Journey - Page 3 - The Planted Tank Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 31 (permalink) Old 07-12-2012, 01:09 AM Thread Starter
Algae Grower
Join Date: Mar 2012
Location: Albuquerque, NM
Posts: 143
Originally Posted by skywhitney View Post
hmm. What's been going on with the tank the last few weeks?
Hmmm some co2 issues and A mini cycle because by power strip for my canister blew and I didn't realize for about 2 days that my canister wasn't running since I have been so busy, so I am basically left with about 3 fish and a mass of ramshorn snails... but everything is still keeping steady growth for the most part and no algae issues at the moment so I guess it could be worse but I'll try and throw up some updated pictures tonight when I get home since I've been slacking.
Mr.Desert_scape is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome