Axelrod's planted vases - Page 2 - The Planted Tank Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 22 (permalink) Old 09-15-2013, 12:36 PM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
Axelrod12's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Milford, Connecticut
Posts: 667
Quote:
Originally Posted by OVT View Post
Sounds like protein film. Any chance your substrate is leaching organics? Snails eat it.

v3
I suppose the dirt could be. I just added a couple ramshorns so maybe they'll help out.
Axelrod12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 22 (permalink) Old 09-15-2013, 02:09 PM
Planted Tank Enthusiast
 
TankYouVeryMuch's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Indianapolis
Posts: 757
I get the same thing, no snails... But i do water changes every 3rd day
TankYouVeryMuch is offline  
post #18 of 22 (permalink) Old 09-15-2013, 03:11 PM
Planted Member
 
John Simpson's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Honolulu
Posts: 278
do you ever see the snails crawling upside down on the surface of the water, I've seen it in this sort of set up when the film gets real thick
John Simpson is offline  
post #19 of 22 (permalink) Old 09-16-2013, 10:31 PM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
Axelrod12's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Milford, Connecticut
Posts: 667
Quote:
Originally Posted by John Simpson View Post
do you ever see the snails crawling upside down on the surface of the water, I've seen it in this sort of set up when the film gets real thick
Haha too funny. I read this then looked over at the vase, which is conveniently located next to my monitor, and one of the ramshorns was doing exactly that.
Axelrod12 is offline  
post #20 of 22 (permalink) Old 09-16-2013, 11:16 PM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
Axelrod12's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Milford, Connecticut
Posts: 667
Axelrod12 is offline  
post #21 of 22 (permalink) Old 10-25-2013, 02:08 AM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
Axelrod12's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Milford, Connecticut
Posts: 667
I've added another vase to the collection. It's progress can be seen here:
Oh Christmas Tree



I've also added some S. Repens to the cube, that empty space was starting to really nag at me:
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	47
Size:	98.6 KB
ID:	226857
Axelrod12 is offline  
post #22 of 22 (permalink) Old 02-03-2014, 01:41 AM
Algae Grower
 
Join Date: Dec 2013
Location: OR
Posts: 13
Any update? That cube looks good with the repens

Feel like a fish out of water/A mouse in this rat race
Drowning in the tartar/Lonely like stars in the outerspace
Em-T is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome